Aanmeldingen sluiten in a month

Podium Delen

Tuesday, August 27, 2019
2:15 PM - 5:30 PM
Toevoegen aan agenda

Aanmeldingen sluiten in a month

Hey wij zijn Edi en Lara!

Ons evenement zal bestaan uit een middag muziek maken met elkaar. Het wordt een middag voor mensen met of zonder beperking. Door middel van deze middag willen we de doelgroep samen nieuwe muziekinstrumenten laten ontdekken. Hiermee hopen we de drempel tussen de twee doelgroepen lager, en de 'sociale connectie' sterker te maken.

Lijkt het jou leuk om met deze twee doelgroepen samen te werken en ook helpen met het versterken van hun band? Kom ons dan helpen bij het waarmaken van het evenement! Want wij zouden jou hulp erg waarderen.

Rollen

 • Muziekleraar/-lerares
  Vriendschap
  Ondersteunend werk
  Begeleiding
  Praten met anderen
  Luisteren
  Mensen begeleiden
  Tuesday, August 27, 2019
  2:15 PM - 5:30 PM
  Bespeel jij goed een instrument of ben jij misschien al een muziekleraar/-lerares? Dan zoeken we jou! Jij gaat jou muziekinstrument voor ongeveer 2 uur leren aan een groep. In deze groep zullen mensen met een beperking, maar ook mensen zonder een beperking zitten.
 • Allround vrijwilliger
  Vriendschap
  Ondersteunend werk
  Begeleiding
  Praten met anderen
  Luisteren
  Tuesday, August 27, 2019
  2:15 PM - 5:30 PM
  Ben jij gastvrij en vindt je het leuk om mensen te begeleiden, dan zoeken wij jou! Je kan tijdens het evenement voor verschillende dingen ingezet worden, zoals bijvoorbeeld: hapjes en drankjes rondbrengen, de mensen met beperking begeleiden of shuttle-service spelen tussen de muziekschool en het tehuis van de mensen met een beperking.

Over Podium Delen

Hoihoi! Wij zijn Edi en Lara. Samen gaan wij een muzikale middag organiseren voor mensen zonder en met een beperking. Door middel van deze middag willen we de doelgroepen (samen) nieuwe muziekinstrumenten samen laten ontdekken. Door dit samen te doen hopen we de drempel tussen de twee doelgroepen kleiner maken.