Talent Stage (Music Moves)

Talent Stage(Music Moves) heeft als missie om kwetsbare demografieën in Amsterdam de dag van hun leven te geven, met een muzikaal thema. Voor dit event zetten wij workshops op voor asielzoekers en vluchtelingen om zich muzikaal en artistiek te kunnen uiten. De workshops betreffen DJ'en, rappen en dansen. Zo willen wij hun de kans bieden om hun muzikale en artistieke talenten te tonen en te verwezenlijken.

 

Om ons hierbij te helpen, zijn wij op zoek naar rond de 30 enthousiaste vrijwilligers, die willen helpen met het event op de dag zelf, maar daarnaast ook met plezier en interesse in verbinding willen gaan met deze kwetsbare doelgroep.

 

Het event zal plaatsvinden op 27 Augustus, van 15:00 tot 17:00. Eerder die dag zullen wij samenkomen om instructies te geven over wie wat doet. Locatie TBA!

 

Meld je graag aan als je interesse hebt!

 

Over ons: Veel vluchtelingen en asielzoekers hebben een muzikale of artistieke passie en\of talent, maar zijn in hun levensloop nauwelijks in de gelegenheid gesteld om hun passie te uiten. Wij willen de asielzoekers en vluchtelingen in onze schijnwerpers zetten, om hun die gelegenheid te bieden en een gevoel van betrokkenheid en waardering mee te geven voor hun artistieke bijdrage.

Over Open Stage( Music Moves)

Wij organiseren muzikale events voor kwetsbare doelgroepen in Amsterdam.