Universe of Dance & Rap

Evenement · 27 aug 2019, 14:00 - 17:00
Willinklaan 3, 1067 Amsterdam, Nederland
Deze event is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Scan me of ga naar nl.doemee.music-moves.nl/o/Open-Stage(-Music-Moves)/events/Talent-Stage-(Music-Moves)/14462 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Met Universe of Dance & Rap streven wij ernaar vluchtelingen en asielzoekers een top dag te bezorgen! Dit doen wij door hun workshops in dans en rap te geven en hun zo te introduceren aan de wonderlijke wereld van dans & rap!

 

Om ons hierbij te helpen, zijn wij op zoek naar rond de max 10 enthousiaste vrijwilligers, die willen helpen met het event op de dag zelf, maar daarnaast ook met plezier en interesse in verbinding willen gaan met deze kwetsbare doelgroep.

 

Info:

Datum/tijd: 27 Augustus 15:00-17:00

Locatie: Coffee Connect, Willinklaan 3, Amsterdam

Nadere info over wie wat doet volgt als we samenkomen voor het event op de dag zelf!


 Meld je graag aan als je interesse hebt!

 

Over ons: Wie zijn wij? Onze namen zijn Martijn, Tyeisha en Noah. Een gemeenschappelijke passie voor muziek heeft ons samengebracht! Martijn is actief als deejay samen met zijn broer als het duo Romance Brothers, Tyeisha heeft een dans achtergrond in Hip Hop, dancehall en showdance en Noah is een Hip Hop en House danser en emcee. Ook veel vluchtelingen en asielzoekers hebben een muzikale of artistieke passie en\of talent, maar zijn in hun levensloop nauwelijks in de gelegenheid gesteld om hun passie te uiten. Wij willen de asielzoekers en vluchtelingen in onze schijnwerpers zetten, om hun die gelegenheid te bieden en een gevoel van betrokkenheid en waardering mee te geven voor hun artistieke interesse.

Hoe kom ik er?Coffee Connect
Over Cosmic Crew
Wij organiseren muzikale events voor kwetsbare doelgroepen in Amsterdam.
·
Deze event is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Scan me of ga naar nl.doemee.music-moves.nl/o/Open-Stage(-Music-Moves)/events/Talent-Stage-(Music-Moves)/14462 om je aan te melden