Vrijwilligerswerk in Amsterdam > Amsterdam Events > Funky Chicks > Mini Festival - Music connects the city
Deze event is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.

Mini Festival - Music connects the city

Eenmalig · 27 Aug
Chris Lebeaustraat 4, 1062 Amsterdam, Nederland
Ondersteunend werkBegeleiding
Deze event is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Uitgebreide omschrijving

Music connects the city is een mini festival voor vluchtelingen en buurtbewoners uit Amsterdam West. Doormiddel van dit festival willen wij de buurt met elkaar verbinden. Muziek heeft de kracht om mensen met elkaar te verbinden, daarvoor hoef je niet elkaars taal te spreken. Op dit festival staat de muziek uiteraard centraal, naast muziek willen we ook in de randprogrammering spoken word, kunst en cultuur verwerken. Het programma zal zich richten op alle leeftijden dus het is zowel voor de kids als voor de volwassenen.


Uiteraard hebben wij om dit festival tot een succes te maken meerdere handjes nodig! Ben je nou geïnteresseerd in het werken met een kwetsbare doelgroep zoals vluchtelingen, dol op muziek en houd je wel van het ontdekken van andere culturen? Dan kunnen wij jouw hulp hard gebruiken! Op dinsdag 27 augustus van 15:00-17:00 vindt dit festival plaats in het Huis van de Wijk, dit is een locatie van de stichting Road of Hope. We zullen eerder die dag samenkomen om kennis te maken en uiteraard om verdere instructies te geven.


Mocht je nou enthousiast geworden zijn meld je dan absoluut aan en dan zien we elkaar snel!

Hoe kom ik er?Huis van de Wijk De Buurtzaak

Over Funky Chicks

Wij zijn Esther en Joy, studenten CMV en SPH. Wij doen mee aan Music Moves omdat we graag kwetsbare doelgroepen een podium willen geven en hierdoor laten verbinden met de samenleving. In ons event willen wij voornamelijk vluchtelingen in Amsterdam verbinden aan buurtbewoners doormiddel van een tof mini festival.