Skip Navigation

E.T.

Non-profit

Over ons

Wij zijn Emiel en Tess. Gezamenlijk zijn we tot het idee gekomen om onze vip's (jongeren met een achterstand) een Hiphop / RnB workshop te organiseren. Dit willen wij doen om jongeren te laten ...

Kinderen & JeugdCultuur & Kunst
Deel

This is how we do it!

Evenement · 27 aug 2019, 14:00 - 17:00
Bonhoeffersingel 11, 1069 Amsterdam, Nederland
Creatief
Kinderen & JeugdCultuur & Kunst
Deze event is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
#14615
Scan me of ga naar nl.doemee.music-moves.nl/o/ET-/events/This-is-how-we-do-it/14615 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Wij zijn Emiel en Tess, beiden social coaches van Music Moves.


Bij Amsta, bij de Singel locatie in Osdorp, zullen we op 27 augustus een middag organiseren die volledig in het teken staat van Hiphop. We gaan de cliënten (jongeren met een licht verstandelijke beperking) een middagje vol plezier en saamhorigheid bezorgen. Dit gaan we doen door ze te helpen om met graffiti kunstwerken te laten maken (+/- 45 minuten), een hiphop quiz (+/- 45 minuten) met ze te doen en af te sluiten met een DJ die de dopeste tunes laat horen! In totaal zal dit naar verwachting 2 uur duren. Wij zullen echter samen met jullie een uur van tevoren op locatie aanwezig moeten zijn om de gepaste voorbereidingen te treffen.

Hoe kom ik er?Amsta Osdorp
Over E.T.
Wij zijn Emiel en Tess. Gezamenlijk zijn we tot het idee gekomen om onze vip's (jongeren met een achterstand) een Hiphop / RnB workshop te organiseren. Dit willen wij doen om jongeren te laten kennismaken met deze uitlaatklep en op deze manier een kans te geven hun talent te ontdekken. Daarbij geloven we in dat muziek een belangrijk element kan zijn om de wereld te verbeteren, en dat het deze doelgroep kan helpen te verbinden met elkaar. Deze workshop moet bestaan uit een dansles, raples, graffiti-vormgeving, en producen.
·
Deze event is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
#14615
Scan me of ga naar nl.doemee.music-moves.nl/o/ET-/events/This-is-how-we-do-it/14615 om je aan te melden